Det är mkt att förbereda (verkar det som!)

Publicerad 2010-06-30 23:11:15 i Allmänt,

Heeej!! Imorgon kommer jag packa, kanske gå ut lite. Vet inte riktigt. Men på fredag måste jag vara hos mina kusiner ca 5:15 (tror det är en bra tid). Kommer vara död då. Jag är inte riktigt en morgon människa. Men det har varit mkt förberedelser inför det här. Jag kom inte ihåg att det var så här mkt att göra. Men sist så var jag ca 8år. Jag kunde inte hjälpa till så mkt.... Hoppas det blir kul den här helgen. Oj, juste! Ni som inte vet vad jag pratar om så är det så att jag ska paddla kanot den här helgen. Vi kommer ha 6 kanoter och vi är 13 personer :) Det är min släkt som ska med. Från min familj så är det bara jag och pappa, mamma kan inte följa med :(

Jag sitter och kollar igenom vad jag hade i min förra mobil. Den som blev vatten skadad. Ni vet vilken jag menar vah? Jag har hittat bilder som jag får massa minnen ifrån. Lägger ut det i nästa inlägg. Det kommer när som helst :D

Igår kväll var helt underbar!!

Publicerad 2010-06-30 11:04:41 i Allmänt,

Igår var jag ju på Twilight Movie Night. Det var heeeeeeeeeeeeelt fantastiskt. Först började dom med att dela ut priser och sen berättade dom vad kvällen innehöll. Sen såg vi första filmen- lika bra varje gång- sen var det en timmes paus. Kl 21:15 började den andra filmen och sen var det ca 30min paus.  I första pausen fick man macka och vitaminvatten. I andra pausen fick man popcorn och läsk :D Men kl 23:59 så startade dom den 3filmen. Den var feeeeeeeeeeeeett braaaaaaaaaaa :D ♥
Det var jätte bra stämning i salongen. När jake tog av sig tröjan i andra filmen så skrek typ fett många tjejer :P Hahaha :)

Några grejer ni kanske inte visste om kändisar!

Publicerad 2010-06-27 21:24:35 i Allmänt,

Ni vet väl att Taylor Lautner kanske inte skulle ha fått rollen som Jacob Black i New moon. Men han fick ju rolllen eftersom att han hade tränat väääääääldigt mkt (:D) Men vet ni vem som skulle ha fått rollen som Jake om inte Taylor skulle ha fått den?! :O
Svar: Michael Copon!!

Okej, ni kanske inte vet vem det är. Men ni som brukar kolla på one tree hill. Kommer ni ihåg han som spela Felix Taggaro. Brorsan till Anna Taggaro, som berätta att hon var lebb. Ni vet nu vah?
Skulle han passa som Jake?

En till grej som handlar lite om One tree hill är att ni vet han som spela Antwon ''Skills'' Taylor och hon som spela Bevin Mirskey heter samma förnamn som det heter i one tree hill. Alltså Antwon ''skills'' Taylor  heter Antwon Tanner i verkligeheten. Och hon som spela Bevin Mirskey heter Bevin Prince i verkligheten.

Alla vet väl vem Lady Gaga är. I verkligheten heter hon faktiskt Stefani Joanne Angelina Germanotta. Vet ni vart hon tog sitt artist namn ifrån?
Svar: Jo, hon tog det ifrån låten Radio Ga Ga av Queen.

En del av er har säkert inte hört den låten. Men det har jag. Jag har den på singstar -.- Den är verkligen dålig

Paris Hiltons pappa har tyskt-norskt ursprung och hennes mamma har italienskt och irländskt ursprung. Alltså är Paris och hennes syskon en blandning mellan många läder. Och alla dom fyra länderna ligger i Europa. Visste ni att Pris Hilton var från Europa?

Här kommer lite mer som har med One tree hill att göra :) :
Sophia Bush och Chad Michael Murray har varit gifta. Visste ni det?! Dom hade varit ihop i 2år innan dom gifte sig. Men efter att dom hade varit gifta i 5månader så berättade dom att dom skulle skilja sig. Sophia sa till domstolen att hon hade blivit bedragen (han hade varit otrogen). I december 2006 hade deras skilsmässa blivit genomförd.
Tror ni att Chad Micheal Murray hade varit otrogen? Jag har ingen aning. Han verkar vara en snäll kille.

Och när jag ändå har skrivit om Sophias förhållande med Chad Michael Murray så kan jag ju också skriva om hennes lilla förhållande med James Lafferty. Jo det är så att det har ryktas om att hon och James har varit tsm, elr är tsm tror jag.... Jag tror att det ryktet startade i december 2007. Men Sophia förnekade det.... Men i maj 2008 så kom det typ bilder på dom så då började ryktena igen! Men den 27 oktober 2008 berättade Chad Micheal Murray att det fanns en relation mellan Sophia och James. Han sa det här:
"Sophia och jag är tillräckligt professionella och mogna för att gå igenom detta. Och nu det är bara lätt. Vi är bara vänner. Och hon har James, och James och jag är vänner."

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela