inte idag

Publicerad 2010-05-31 22:46:49 i Allmänt,

Jag pallar verkligen inte berätta vad jag har gjort idag. Det känns som att jag alltid bara skriver om det. Och jag förstår om ni tröttnar på det. Så nu gör vi en liten förändring :)
Eeh.... Nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Förlåt för att jag inte skriver om så mkt roliga saker just nu. Men det känns som att mitt liv står lite still just nu. Även fast jag gör något nästan varje dag så händer det inte så mkt känns det som.. Hahaha, men ibland är det faktiskt skönt att bara glida genom dagen och vara glad. Fast så har det ju inte rikitigt varit idag... NEJ! Nu kom jag in på den här dagen även fast jag inte skulle. Okej... glöm det :P  Hahah, jag är inte så duktigt på det där.... *fniss*

Chilla

Publicerad 2010-05-30 21:24:04 i Allmänt,

Idag har jag haft en chill-dag. Så skönt. Men nu vill jag inte chilla mer!! Hahaha, man blir lätt trött på att bara ligga framför Teven hela dagen. Och det är precis vad jag har gjort. Legat framför teven och gjort absolut ingenting.
Imorgon är det skola igen och jag börja kl 9:00. 50 min sovmorgon =D Grymt skönt. Asså jag älskar min klass. Hahahaha. Såklart så bråkar vi, men det har inte varit lika mkt bråk som det var förut. Och verkligen inte lika stora!
Men nu chattar jag med jocke och alex. Håller på att hjälpa Jocke med en grej som börjar på B ;) Hahah

Jätte kul igår

Publicerad 2010-05-30 12:48:27 i Allmänt,

Igår så var jag ju med syrran. Vi skulle spela något som jag tror hette Lasergame (stavas så tror jag), men det fanns ingen tid. Så vi gick till Tacobar och åt, sen gick vi på bio och såg Sex and the city 2!!! Den var ju såååå grymt bra asså!! Rekommenderar er att se den. Jag kom hem vid 21 och var jätte trött. Jag hade jätte kul med min syster och om du läser det här Elina, så: TACK, det var jätte kul att bara vara du och jag en heldag/kväll. Vi måste ju försöka träffas oftare och hitta på roliga saker. Tack så jätte mycket.
Även fast jag var jätte trött så började jag kolla på en film vid 23, jag har sätt den filmen typ tusen gånger men den är ju fett bra. Det är bring it on: all or nothing. Om ni inte har sätt den så borde ni kolla på den. Iaf ni tjejer, det är inte riktigt en kill-film :P

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela