Stan med Zemia!

Publicerad 2010-10-31 22:35:26 i Allmänt,

Det var fett roligt. Vi åt på taco bar, fikade, hade grymt roligt. Vid 18:30 var vi typ i skarpnäck, vi gick runt lite. Satt vid fältet, träffa Ida och Jair.
Sen träffade vi Dennis. Jag, Zemia och Dennis satt i en port och snacka om en speciell grej ;-) Jag kom hem för typ en halv timme sen. Dennis är hos mig, så ska vara med honom. Lägger upp bilder från idag lite senare!

Fösta personen jag fråga va såklart Zemia...

Publicerad 2010-10-31 14:12:57 i Allmänt,

och hon kunde :-D Yeeeeeeeeeeah! Så jag ska träffa henne snart. Vi ska nog till stan, men vi ska nog inte shoppa... Vad tror ni vi kommer hitta på???
Förra gången vi hittade på ngt så gick vi runt med en ica påse som var full med ''grejer''. Har jag inte berättat det...? :-O
Undra vad som fanns i den påsen...?

Vad händer idag?

Publicerad 2010-10-31 13:59:43 i Allmänt,

Sitter ensam hemma och har riktigt tråkigt, inget händer... Vill fan åka och shoppa!!!! Finns skit mkt saker jag vill köpa, men måste hålla en jävla budget hela tiden :-/ Måste klippa mig också, så måste se till så att jag inte gör av med dom pengarna...
Aja, ska nog kolla med någon vad den ska göra idag så kanske jag kan träffa någon :-) Klarar mig inte utan mina underbara kompisar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela