Jag älskar dig Bäbis!

Publicerad 2011-01-31 20:50:29 i Allmänt,

Zemia Kronvall, du är så jävla underbar! Jag kommer aldrig släppa dig ♥
Zemia hade gjort en video på sin blogg som ni kan gå in och kolla på på hennes blogg, ni kan hennes blogg adress nu, visst? :)

The rock and horror boat

Publicerad 2011-01-31 20:18:52 i Allmänt,

Lördag:
Jag, mamma och pappa åkte till slussen och satte oss på ngn bar. Sen kom Halle, sen familjen Krans. Vid 17:15 gick vi till båten. Först stod vi i något hus utanför båten och allt jag tänkte var ''nej, nej, nej, nej, fan, fan, fan! Vill inte vara här''. Jag tänkte så för att en del var redan fulla och skrek som fan, dom hade klätt ut sig med peruker och hela kittet.
Vi gick på båten och hittade våran hytt, hm... Vad ska man säga om den... Skit stor toa, med dusch, men ganska äckligt. Fyra sängar, ganska obekväma. Äckligt golv. Men annars var den okej. Vi snackade lite med några i vårat ''gäng'', sen gick vi upp till buffén och käkade middag. Jag åt inte så mkt men blev ändå väldigt mätt.
Efter middagen gick vi till ett annat ställe, som vi hade lite problem att hitta, och käka tårta. För en kille skulle fylla år dagen efter Jag gick någonstans med mamma och sen när jag kom tillbaka där vi käkade tårta så hade dom bestämt vilken grupp jag skulle vara i på tipspromenaden. Jag skulle vara med Halle. Sen började vi gå tipspromenaden. Det var ganska tråkigt. Jag mådde illa också så det var väldigt jobbigt! I slutet av tipspromenaden slutade jag må illa och kunde le igen :) Och då var det karaoke. Det är roligt, men det ända dåliga är att det finns folk som sjunger så jävla falskt! Hahah. Jag sjöng inte!! Sen berättade dom vilka som vann tipspromenaden och tror ni inte att det var mitt grupp :D Duktiga vi var vah? Vi hette ''sex killers'' xD Det kom mest från att vi var lag 6. Men såklart så var det Halle som kom på namnet.
Sen gick vi till ''discot'', men det hade inte öppnat. Vi var där 23:15 och det skulle öppna 23:30. Så vi stod utanför och vänta en stund. Sen kom vi in, jag kunde inte stå, ingen kunde stå still. Det gungade som faaaaaan!! Jag började må illa och klarade nästan inte av det, trodde jag skulle spy så jävla många gånger. Mamma fråga personalen om åksjuketabletter, men hon sa att det är bra att äta knäckebröd, så jag åt och det blev bara lite bättre. Jag la mig bakom mamma och pappa och försökte andas. Jag mådde så jävla dåligt. Till slut gick jag och mamma och dansa, då glömde man bort att man mådde illa och bara dansade och hade roligt. Så det är mitt bästa tips, att dansa när ni mår illa :) Jag dansade mkt, och man blev väldigt svettig. Fick till och med upp pappa på dans golvet :D Yeeeah
Precis gått hemifrån
På baren i slussen
Rummet där jag tänkte ''nej, nej, nej, fan.....''
Jag i våran hytt ;P
Innan middagen i familjen krans hytt ;D
Vid middagen. Jag satt och messa -.-
Snyggt xD
Som jag sa, en del var utklädda med peruk och hela kittet. Kolla på hans armar, ser ni att det inte är äkta? :)
I skybar, när vi käka tårta :D
På karaoken efter tipspromenaden :)
Ingen aning när dom tog den här, men det är ju när det är karaoke iaf
När vi hade vunnit tipspromenaden ;P
Karaoke fortfarande
Vadå inte sexig? ;)
När vi väntade på att få komma in på ''discot'', man var tvungen att hålla i sig för att det gunga så mkt!
Innan ''discot''. Var ju tvungen satt hålla i mig... Hahah, med ett öl glas i handen. Dock inte mitt!
Ja... inne på discot då.
Lite svettig av så mkt dans
Hell ;)
Söndag:

Jag vaknade vid 9 av att en tant skrek i högtalaren, hon sa typ ''kl är 9 blah blah blah''. Då sa jag ''gå o dööööööö''. Sen ropade hon i högtalarna någon timme senare då sa jag ''neeeeeeeeeeeeeeeej. Kärring!''
Jag har bästa morgon-humöret ;) Vi gick upp vid 11 och käkade frukost lite innan 12. Sen var resten av dagen bara en lång väntan på att få komma hem ;)
Fixar oss på morgonen :)
Is utanför båten
På deck. Det blåste mkt och solen lös, men det var typ 5 minus ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela