Ni kommer allti finnas i mitt hjärta

Publicerad 2011-03-29 01:48:16 i Allmänt,

Fortfarande pigg som fan -.- haha, men min data dör om typ 20min, dåligt. Pallar inte heller sätta i sladden. Så ska väl lyssna på musk från mobilen och läsa en bok som jag ska ha läst ut tills imorn.
Men jag har 20 min kvar, så... ska bara skriva lite, berätta för alla er hur mitt hjärta slår som fan för en person!
Tror att alla förstod att jag snackar om Dennis.
Seriöst, jag kan inte fatta hur man kan älska ngn så här mkt. Jag förstår inte själv, så dåe förstår jag att ni inte förstår hur jag känner.
Han e anledningen till att jag orkar göra allt som man egentligen inte skulle orka. Han ger mig mod och krafft. Jag kan inte kräva att ni ska förstå mig, men jag måste ändå skriva om honom ;)
Han e underbar, jag tkr de och de e min åsikt (den rätta åsikten i de här fallet). Han e snäll mot alla. Han ger alla en chans. Och det e fantastikt att han gillar min familj. Jag står ju min familj väldigt nära. Jag pratar ju ofta me min mamma när jag mår dåligt, jag döljer inget för henne. Hon vet allt om mig. Jag och pappa, vi kanske inte allti pratar käsnlor, men ändå gör vi de oftare än andra pappor och döttrar gör tror jag. Men jag och pappa busar ganska ofta me varandra :) Och sen min stora syster, hon e fan den bästa syrran. Hon har själv gått igenom så jävla mkt under hela hennes liv, och hon har allti tagit sig ur de starkare än nånsin. Jag ser upp til henne, hon e min förebild. Jag vet att jag allti kan prata me henne om allt, hon finns allti där för mig när jag behöver henne och t.o.m när jag inte behöver prata om ngt speciellt så e hon ändå där. Hon säger allt rätt saker, hon får mig på bättre humör. Jag tkr att hon e så jäkla stark. Hon kämpar sig vidare vad som än händer. Hon sätter allti sina barn i första hand :) Hon e en äkta förebild!
Sen har jag ju Hampus och Tindra, hennes barn, och dom e också helt underbara. Dom kan se på mig när jag mår dåligt och dåe försöker dom få mig på bättre humör. Jag kommer ihåg för några veckor sen, när hampus såg att jag va lite ledsen och han visste nog vrf. Dåe sa han ''sånt händer ibland, men det kommer lösa sig'', jag bara stirra på honom, sen sa jag ''jag älskar dig bubben'' så gav jag honom en kram. Kommer nog aldrig glömma de :) Och Tindra, hon e också så jäkla underbar. Hon förstår väldigt bra, även om hon e mkt midre än mig, och lite mindre än Hampus. Så ser hon när jag inte mår bra och dåe brukar hon ibland låta mig va och ibland brukar hon leka me mig för att få mig på andra tankar. Hon märker nog inte att hon får mig på andra tankar, men hon märker nog att jag mår bättre.
Och nu tbx, till Dennis ;) Han känner väl mina föräldrar ganska bra, han har träffat min syrra några gånger, faktiskt sovit hos henne ;) (första gången jag o Dennis sov tsm). Han e jätte bra me Hampus o Tindra. Kommer ni ihåg videon på Dennis och Tindra? Jag har nog sätt den 100 gånger :)
Men Dennis e mitt liv, han kommer allti ha sin plats i mitt hjärta ♥
Haha, Hampus, Tindra och Dennis :)
Jag och pappa (på gran canaria)
Jag och mamma (på Santorini)
Och min älskade syster :)
Jag satte i sladden ändå, tog 40 min att skriva och fixa bilderna xD

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela