Nödlandning i åkersstyckebruk

Publicerad 2012-12-31 19:49:05 i Allmänt,

Igår när jag och pappa var på väg till landet såg vi ett flygplan på ett av fälten i åkersstyckebruk. Det var ganska litet och hyfsat gammalt. Jag och pappa stannade in till kanten av vägen, precis som många andra. Vi frågade en gubbe vad allt handlade om. Han berättade lite om det men jag googlade det nyss och fick fram lite fakta.
 
Planet är ett rysktillverkat ombyggt Antonov-plan. Två americanska killar hade åkt hit till sverige för att köpa planet i  Norrtälje och ertappa det hem till Arizona. Dom flög över mälaren i onsdags när helt plötsligt elen på instrumentpanelen slocknade och dom bestämde sig för att nödlanda. Motorn fungerade fortfarande och dom hade bra sikt men dom ville vara på den säkra sidan. Piloten Cody Purdon sa "It's better to be safe than sorry".
Både polis och räddninstjänst var på plats under nödlandingen men alltid gick bra och ingen kom till skada.
 
När vi var där igår skulle dom antagligen lyfta igen, dom hade fixat felet och skulle fortsätta flygningen ner till Jönköping. 
 
 

Hahah, min lilla Niall

Publicerad 2012-12-31 16:46:50 i fangirl,

5dd4b798f7584be6a28716c7feb9dd4f@2x
Jag kan inte hjälpa att tycka att det här är för gulligt och roligt. Kolla bara... Liam puttar ner Niall helt oskyldigt, Louis ramlar ner från soffan för att han skrattar så mycket och Harry kniper ihop sina ögon så där gulligt som han alltid gör när han tycker något är roligt. Det ser ut som att Zayn börjar skratta och klappa händerna. Men bäst av allt Niall, ramlar ner så klumpigt och sen kommer upp med största leendet! 

It's time to say goodbye to 2012 and welcome to 2013

Publicerad 2012-12-31 16:42:09 i Allmänt,

Absolut sista dagen av 2012, helt sjukt hur snabbt tiden går. Det här året har sprungit förbi jätte snabbt.
 
Känns som det bara var en månad sen jag och Zemia var på Teneriffa, som första gången jag pratade med Chace var förra veckan och som att det var igår jag, Hannah och Linn satt mitt på vägen på Öland och pratade om allt.
Men så var det ju inte. Det är 11 månader sen vi var på Teneriffa, 6 månader sen jag pratade med Chace första gången och 5 månader sen jag var med Hannah och Linn på Öland.
 
Det här året har haft sina upp och ner, men om jag jämför 2012 mot 2011 och 2010 så har 2012 varit perfekt (:  Jag har funnit så underbart fina vänner och även haft kvar mina kompisar som jag älskar. Men jag kan inte vänta att se vad 2013 har att bjuda på, excited.  

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela