Awesome

Publicerad 2012-02-29 17:59:19 i Allmänt,

Nu sitter vi på bussen på väg till gullmars. Vi var tvungen att springa skit snabbt ganska långt för att hinna med bussen, fy fan! Kommer vara anfådd i en vecka, hej dålig kondis. Jag kom två på bowlingen i alla fall, bara så att ni vet liksom.
Vi är på väg till Linn och ska sova där, kommer inte komma fram för än om en och en halv timme.

Godmorgon eller något sånt

Publicerad 2012-02-29 12:06:05 i Allmänt,

Jag och Hannah åt nyss frukost, nu kollar vi på något skit program på tv. Jag ska typ duscha snart, sen ska jag försöka få ut Hannah och gå (blir nog inte så svårt) i solen. Vi måste vara i årsta kl 16 för att vi ska bowla, azum. Sen kanske vi sover hos Linn i segersäng, får se. Men dagen blir najjz i alla fall (:
Jag och Hannah för typ 10 år sen (:

Hej fin rubrik

Publicerad 2012-02-28 23:43:30 i Allmänt,

Sen kl 16 har jag varit helt upptagen verkligen, därför bloggar jag inte för än nu. Vid 16 träffade jag Patric och Jon. Fast det vara bara snabbt för vid 17 var jag hemma för Johanna skulle komma då. Och precis när jag kom hem ringde Hannah och fråga om hon kunde komma över så då bestämde vi att hon kunde hänga med mig och Johanna till slussen och käka på tacobar. När vi hade käkat klart och var på väg hem var kl 19, vi köpte glass när vi kom hem och gick sen till mig och jag fixade Johannas naglar. Vid 21 gick Johanna hem och jag och Hannah gick ut och träffade Jon och Patric. Vi var ute och chilla, träffade folk och så. Kom hem för en kvart sen, nu sitter jag och Hannah hos mig och dricker varm oboy och äter macka. Asså fan vad jag har garvat idag, kärlek till er!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela