You did it all wrong, but it's ok, I did it all right for you

Publicerad 2012-01-31 23:26:44 i Allmänt,

Ligger nu i sängen redo för att sova! Har haft en otrolig kramp i magen under några timmar den här kvällen men det känns bättre nu. Men hatar att få kramp för får bara äcklig flashback till i somras då jag hade jätte mycket problem med magen.
Imorn blir det bara iPhone inlägg eftersom att det först är skola och sen ska jag till Globen på Gavin Degraws konsert, överlycklig! Kommer hem ganska sent och är antagligen super trött då, så satsar på att uppdatera från iPhonen i stället för inget alls (:
Hade hoppats på att ladda upp en bild men appen vägrar......

Elgitarren köpt

Publicerad 2012-01-31 18:13:46 i Allmänt,

Kom precis hem från skanstull, nu är elgitarren och förstärkare och sånt köpt. Pappa håller på stämmer gitarren just nu sen ska jag spela lite, wioho!
Och ni som tror att jag kan spela gitarr säger jag bara neeej jag kan absolut inte spela gitarr, började lära mig på våran akustiska gitarr för någon vecka sen och det går sådär. Jag bad pappa köpa en liten del till den akustiska gitarren för det saknades och då bestämde han sig för att det vore bättre att bara köpa en elgitarr (beror mycket på att han själv vill ha en), så jag är jätte glad att jag fick den och kan försöka lära mig både elgitarr och akustisk nu (:

My day today

Publicerad 2012-01-31 14:23:49 i Allmänt,

Har svenska, buhu, fast jag har gjort klart uppgiften. Vi slutar efter den här lektionen, ca 30min kvar. Då ska jag och Jacob köpa monster, och senare ska jag möta pappa i stan för att köpa elgitarr, woop woop!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela