I promise to sing for you when all the music dies

Publicerad 2012-06-30 21:42:15 i Allmänt,

Hey guys! Igår sov Johanna hos mig, vi kollade på rush hour 3, jag fixade hennes naglar, åt smält choklad och skypade med folk. Riktigt kul. Tror vi gick och la oss halv sju på morgonen, eller kanske vi sju. Whatever. Vi vaknade vid tolv, gick upp och åt frukost. Sen gick Johanna hem, hon skulle packa för att åka till någon cup i Göteborg. 
Jag har också packat idag, jag åker till landet imorn. Men först har jag körning i Nacka. 10:30 börjar jag. Så måste gå upp ganska tidigt. Men nu ska jag ta det lugnt. Kolla på mean girls 2 och fixa naglarna. Fast kommer inte äta något onyttigt, mår så grymt illa. 
Bilden har ingenting med inlägget och göra, tyckte bara att den var fin. Eller jo kanske lite med rubriken. Hon står ju på ett tågspår och rubriken kommer från en av trains låtar. Så det var ju lite passade (; Fast rubriken har ingenting med inlägget och göra, så... aa precis. 

ikea all the way

Publicerad 2012-06-29 15:24:41 i Allmänt,

Hej folket! 
Idag gick jag upp vid halv tolv, till frukost åt jag mjölk med flingor (intersseklubben sprängs av överbelastning...). Har även tvättat, våfflat håret, klätt på mig och pluggat. 
Idag ska jag och Johanna till ikea. Vi ska så äta på deras restaurang för Johanna har aldrig ätit deras köttbullar eller chokladmousse :O Så det ska jag se till så att hon får i sig! 
Jag måste fråga er, ännu en gång (eftersom att jag inte fick något klart svar från någon förra gången), kan någon av er komma in på blogg.se appen??? Jag har inte kunnat det på ett tag, ungefär sen dom gjorde om desginen. Så alltså är frågan: Kan ni logga in på appen? 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela