You'll say you love me and I'll end up lying saying I love you too

Publicerad 2012-11-29 19:06:12 i Allmänt,

Jag hatar att jag alltid lyckas missa tuben exakt. Jag kommer komma försent till teatern, wihooo... Fast det är alltid många som kmr sent för att alla kommer från olika ställen. Någon åker båt, någon buss, några tvärbanan osv. Så alla kommer olika tider, vi börjar oftast aldrig före halv, fast vi egentligen börjar kvart över. Men nu ska jag messa lite mer och lyssna på drake tills jag är framme. Förresten, check out my lazy outfit. Älskaaaa att bara ha på sig sköna kläder.

Snow falling on your hair, and I don't, I don't wanna get it off

Publicerad 2012-11-29 18:37:23 i Allmänt,

Jag ska ta upp det här med snön, jag vaknade upp imorse och baaaaam det var vitt överallt. Gissa om jag blev glad... Super duper glad. 
Jag har gått runt och hoppats på att snön ska komma snart och nu äntligen har den kommit. Stockholm ser ut som en sagoboks bild. Det gjorde hela min dag. 
 
Utanför mitt fönster

Chasing fortune and fame, you had it figured out since you were in school.

Publicerad 2012-11-29 18:07:16 i Allmänt,

Jag gjorde omprov efter skolan igår och kom därför hem strax efter 17, då åt jag mackor och kollade på 2 and a half men, tills jag somnade i soffan. Pappa väckte mig vid 21:30 och jag förflyttade mig till sängen. Sov väldigt bra fram till 1 tiden då jag vaknade och messade lite med Chace, han hade precis kommit hem från jobbet. Tycker det är jävligt frustrerande att han börjar vid 6 på morgonen och slutar runt midnatt, och just nu gör han det 7 dagar i veckan. Så vi får aldrig tid att prata, fast han messar ibland på sina raster. Och han ska få ledigt imorn. Inte för att ni bryr er om hans arbetstider... hahah. Anywaaay...
Vi messade ett tag, jag somnade om vid 3. Sen ringde det där dumma alarmet vid 6, så jag gick upp sjugo minuter senare och hoppade in i duschen. Jag har haft skola hela dagen, matte prov, engelska hörförståelse och annat sånt roligt. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela