Killar med halsduk

Publicerad 2012-10-31 22:03:39 i Allmänt,

Jag måste bara berätta om en sak som jag stör mig på. Vet inte om jag är ensam med den här men jag tycker det är skit fult när killar har halsduk, speciellt dom där som alla tjejer hade förra vintern, som är som en cirkel som man tar oftast två varv runt halsen. 
 
Förstår om man vill ha halsduk om man fryser, men för att det är snyggt? Nej, verkligen inte. Snälla killar skippa halsduken om ni kan. Okey, nu känner jag att jag drar alla killar med halsduk över en kant. En del passar ju i det, men tänk en extra gång innan ni använder. 
Men nu en fråga till er tjejer, vad tycker ni? Håller ni med? Eller helt tvärtom? 

Trick or treat

Publicerad 2012-10-31 20:38:39 i Allmänt,

Idag har två olika "gäng" kommit och ringt på, bus eller godis. Det här händer aldrig här. Jag vet inte om det är så bara där jag bor eller i resten av sverige också. Som det låter på mina kompisar i enskede så är det vanligare där än här. Jag har varit med om det här typ 2 gånger förut i hela mitt liv. Men idag dubblades det antalet... Jätte konstigt. 

I'm in love with you and all these little things

Publicerad 2012-10-31 20:33:46 i Allmänt,

Idag följde jag med Johanna till ikea. Hon skulle köpa lite grejer till hennes rum, så jag var snäll och följde med. Vi åt såklart deras köttbullar och köpte lite godis och sånt i affären utanför. 
 
 
När jag kom hem lyssnade jag på musik, kollade på ellen och tog det lugnt. Jag njuter av att ta det lugnt. Jag har varit och kommer vara uppbokad hela lovet. Kan visa vad som kommer hända:
 
Torsdag: Följa med mamma till jobbet. Kolla på film hemma hos Johanna eller Nick.
Fredag: Försöka få biljetter till 1D konsert (!!!!!), träffa Fanny, möjligtvis gymma med Hannah och ha Sex and the city maraton. Hannah sover över.
Lördag: Vara med Hannah. Johanna sover över.
Söndag: Plugga... !!
 
Jag hoppas verkligen att jag får biljetter till 1D, kommer gråta annars. Ja, jag är beroende.  

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela