Mönstrig jumpsuite

Publicerad 2013-04-28 19:13:01 i Allmänt, Shoppat,

Idag när vi var i Farsta köpte jag en jumpsuite för 149:- trots att jag sparar pengar. Men den var billig och kommer vara jätte skön att ha i sommar. Jag köpte den utan att prova, kände mig lite badass, tänkte att om jag inte gillar den kan jag lämna tillbaka. Men som tur var älskar jag den. Den har ett trekantigt hål i ryggen och det gör den lite extra speciell också. Gillar mönstret jätte mycket (: Vad tycker ni?
 

I’m not coming back for round 2, I just wanna love you like a friend would do

Publicerad 2013-04-28 18:52:45 i Allmänt,

Nu har jag internet igen! Har gått två dagar utan det, var svårare än vad jag trodde. Speciellt eftersom att min mobil inte hade någon data kvar heller.
 

Idag åkte jag in till Farsta med Moa. Vi kollade runt, jag deppade för att jag inte har pengar, eller jo jag har det men ska spara. Kommer ju inte ha några pengar på sommarlovet eftersom att jag fyller 16 år i maj och pengarna jag får i sommar när jag jobbar får jag i slutet av sommarlovet. Så jag sparar mina pengar just nu så att jag kan överleva sommaren. 
 
När jag kom hem från Farsta åt jag middag, rester och sen har jag bara kollat på tv. Ska snart till Hannah och låna lite saker från henne. Jag har insett att jag går alltid till Hannah och lånar alla hennes kläder, stackars henne. Fast det är bättre än att jag slösar bort mina egna pengar (; Hannah använder inte ens alla sina kläder, precis som jag inte heller gör. Ska även redigera massa när jag är där, så ni kommer få en nya video ikväll, finally. Det har varit massa problem men nu jävlar! 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela