Teater, röst

Publicerad 2013-08-30 14:16:25 i Allmänt,

Har teater just nu. Vi ska egentligen ha scen gestaltning på fredagar men idag har vi röst. Tydligen är röst jätte krävande så vi har rast en stund nu. Dom som vill får te eller kaffe. Fast jag gillar varken te eller kaffe så jag har tråkigt. Slutar typ lite tidigare också, tror jag. Så det är nice (:

Get up on my level

Publicerad 2013-08-30 11:57:11 i Allmänt,

Igår började dagen med att åka till skolan, började 8:40 (tidigaste dagen). Hade estetisk kommunikation första lektionen, vi satt mest och måla/rita. Sen hade vi matte men lektionens planer blev inställda så vi fick inloggning till schoolsoft sen fick vi käka lunch. Hade lunch i ca 2 timmar, så jävla skönt. Sen idrott, fast vi snacka bara och fyllde i något papper. Så fick sluta tidigt. Riktig chill dag (:

Efter skolan åkte jag till stan och träffa Aida, Judit och Moa. Vi satte oss vid en jätte fin plats i Slussen. Pratade i några timmar. Vi har ju knappt träffat varandra, så vi hade mycket att prata om. Har saknat dom otroligt mycket!

Sunshine and city lights will guide you home

Publicerad 2013-08-26 23:02:00 i Allmänt,

Har typ haft en sån skön och mysig eftermiddag/kväll. Moa kom till min skola när hon slutade och vi tog sällskap med några i min klass. Sen gick vi av i hornstull och gick hem till Anton. Vi var hemma hos honom i någon timme. Sen gick vi ut och gick. Anton visade skinnaviksberget för oss och det var super fint där. Efter att vi suttit där en stund gick vi mot ringen och åt sen på Donken. Sen promenera vi vidare mot Slussen och stanna vid en jätte fin plats med utkik över mörka Stockholm (:

Så vi har gått mycket idag men samtidigt fått prata av oss. Trodde inte att det behövdes men jävlar vad vi pratade. Och känner mig mycket lättare nu. Så skönt att ha vänner man bara kan babbla med och som hjälper en att se allt från olika synvinklar. Älskar sånna kvällar, vackra Stockholm, mysiga konversationer och underbara vänner (:

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela