Svammel

Publicerad 2013-12-29 05:21:10 i Allmänt,

Gissa vem som inte kan sova även om klockan är över 5 på natten??? Om du gissade på Erica Nanny Antonsen så gissade du galet rätt. I don't get it... Har spenderat TIMMAR på youtube, och med jämna mellanrum smsat eller snapchattat sofie om att jag saknar henne och att hon måste komma hem nu. Ni förstår inte min saknad asså, blääää. 
 
När jag ändå inte kan sova kan jag gå igenom min dag. Vaknade sent, fixade mig, åkte till farsta, mötte Moa, åt och shoppa lite, sa hejdå till Moa, åkte till Fanny, chilla hos henne tills jag åkte hem. Enformigt? Kanske. But hey, can u blame me? It's f-ing 5 am. 
 
Btw, jag har haft (och fortfarande har) någon slags utseende ångest senaste veckorna. Får typ små kickar ibland och känner typ "Fan jag vill ha långt hår!" eller "kanske ska börja använda snapback igen?" eller något jätte random ibland som typ "undra om det finns en metod för att bli kortare/längre (beror på vilket humör jag är på)?" ASSÅ LOOOOOL.
 

I'm sorry, I didn't know love had an expiration date

Publicerad 2013-12-28 00:13:46 i Allmänt,

Hola! Vad händer?
Igår åkte jag hem från landet, så är hemma nu, tillbaka i sthlm! Underbart. Strax efter att jag kom hem igår åkte jag till en kompis. Vi kollade på två filmer, letters to juliet (rubriken är från filmen) och silver linings playbook. Båda filmerna var bra, värt att se (: 
 
Idag chillade jag första delen av dagen. Fast vid 16:30 träffade jag Mayo och vi tog en liten promenad runt Bagarmossen. Vi har inte träffats sen skolavslutningen, känns som det var jätte länge sen fast det bara var en vecka sen. Efter att vi gått runt en stund åkte jag till t centralen och träffade Saga. Vi shoppade lite på mellandagsrean och sen fikade vi på Espresso House. Har haft en mysig dag, skönt att vara hemma igen med alla vänner (:
 
 
 
 

Julafton 2013

Publicerad 2013-12-25 13:11:00 i Allmänt,

Herregud, igår var det julafton. Den stora dagen. Jag vaknade först av alla, väckte dom. Tvingade upp pappa för att fixa frukost. Sen rullade dagen på med Kalle, spel, mat, tv, mer spel, mer tv och presenter. Det var mysigt, fast lite långtråkigt ibland. Jag är så en sån sällskapssjuk person, jag är van med hela feta släkten på julafton men det är inte så längre. Nu är det lilla familjen i lilla huset på landet. Hoppas på att få fira nyår hemma i sthlm dock (: Hoppas ni alla hade en underbar jul, kram. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela