I'm gonna rock that dress

Publicerad 2013-03-31 16:01:00 i Allmänt, Dröm mode,

Jag längtar så otroligt mycket till sommaren! Finns inga ord som beskriver hur mycket jag vill att det ska vara sommar nuuu. Jag vill åka moppe och longboard, bada, sola, ha olika nya outfits och otroligt nog så vill jag ha massa klänningar. Jag är inte den tjejen som folk är van att se i klänning men kanske kan bli (: Jag brukade ha det när jag var mindre men sen slutade jag helt. Men nu vill jag ha det igen. När det gäller mode har jag en ganska bred syn. Så klänningar kommer jag antagligen ha mycket i sommar. 
Klippte nyss ihop det här, tycker att alla dom här är sjukt söta och skulle lätt ha på mig dom. Finns det någon av dom som ni tycker är extra snygg/söt? 
 

Slut på batteri

Publicerad 2013-03-31 15:05:27 i Allmänt,

Jag höll på göra ett collage när datorn la av och jag orkar inte ladda den för jag är ute. Så ni får ett inlägg med ett collage om en stund (:

Äta rester och godis dagen

Publicerad 2013-03-31 14:10:00 i Allmänt,

Ååååh, blir så glad när jag ser att ni har kommenterat :D Tack! Får så otroligt mycket mer blogg lust.
 
Påskdagen, då alla äter rester och alldeles för mycket godis. Ungefär det tänkte jag göra idag, följer traditionerna. Hittills har jag ätit frukost och sen suttit ute i solen med mamma, pappa, mormor och morfar. Elina och dom åkte hem igår, mormor och morfar stannade. Tror att min morbror och hans fru kommer på fika sen.
 
Från igår när vi alla körde TP 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela