Torsdag igen

Publicerad 2013-05-30 16:54:00 i Allmänt,

(Skulle ha publicerats 9 imorse)

Torsdag! Vet inte varför men det här torsdagen känns som att den kommer bli bra. Det är #caylenthursday och även bal idag. Jag har aldrig sett fram emot balen och samma sak gäller nu. Jag tycker det är överskattat som fan. Men ska försöka göra det bästa av situationen ikväll. Men först är det skola. Så måste ta mig igenom skoldagen, sen har jag tandläkar tid, sen ska jag till Fanny och sist till Aida innan vi åker till balen tillsammans. Borde jag vlogga? Ska kanske vlogga lite och se om det blir något video av det (:

Keep my friends close, keep my enemies away

Publicerad 2013-05-25 16:37:31 i Allmänt,

Hej! Har ni saknat mig? Jag har saknat er!! Super mycket. Men har inte haft lust eller tid att blogga. Det är svårt att förklara, men man vill blogga men ändå inte. Orkar typ bara inte. Men nu orkar jag! 
 
Har varit ledig två dagar den här veckan. Onsdagen var jag med Moa, torsdag shoppa jag med Fanny. Sov lite över en timme natten mellan torsdag och fredag. Så hela går dagen, fredag, gick jag på sparad enegri. Var pigg och glad som fan hela dagen.
 
Efter skolan åkte jag till landet med mamma och pappa, somnade i bilen en liten stund. När vi kom till landet var mormor och morfar redan där. Så jag var lite social innan jag gick och la mig vid halv 10, somnade inte förrän 3 på natten. Så sjukt... Hur kunde jag inte somna? Var jätte trött men tydligen tyckte inte min kropp att jag skulle få sova. 
 

Födelsedag

Publicerad 2013-05-19 21:03:04 i Allmänt,

Idag fyller jag 16 år! Så stor skillnad från 15, eller inte. Men nu kan jag börja övningsköra! Har haft en jätte bra dag. Först var Elina, Jocke, Hampus, Tindra och Milleon här och fikade, åt tårta och så. Sen när dom skulle gå kom två av mina farbröder, en kusin och farmor. Dom var här i någon timme. Lite senare kom Hannah och Eva. Har alltså varit social hela dagen så nu är jag slut.. Hahah!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela