Grab ‘em close and hold them in, don’t let go cause christmas is here

Publicerad 2013-11-30 23:04:08 i Allmänt,

Ååååååh! I morgon är det första advent och första december. Som jag har längtat!! Är så glad. Enda som suger är pengar.. Har knappt råd för den här månaden. Men förhoppningsvis löser det sig. 
 
Jag är på landet och har pyntat för första advent under dagen. Började med att gå upp och kolla på tv en stund. Sen övningskörde jag till malmköping för vi skulle köpa lite grejer på konsum. Jag övningskörde hem också. När vi kom hem satte jag upp ljusslingor ute och sen gick jag in och bakade lussebullar med mamma. 
 
 

Keep it real to real in the way I feel

Publicerad 2013-11-30 22:06:50 i Allmänt,

För någon vecka sen beställde jag en fåtölj. Igår packade och monterade jag upp den. Är så otroligt nöjd. Den är skön, fin och mysig (: Håller på inreda mitt rum här på landet. Ska ha rött, grått, svart, vitt och silver (: Passar perfekt nu vid jul. 
 

Family

Publicerad 2013-11-30 19:28:15 i Allmänt,

I måndags fyllde min brorsa 30 år, grattis i efterskott Stoffe. Han, min kusin Lovisa och min syster Elina och hennes familj var över på middag hos oss. Både jag och mamma fotade lite. Elina har tjatat sen dess att jag ska ladda upp bilderna så hon får dom, soo here you go sistah! 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela