I parken med barnen

Publicerad 2013-10-30 14:42:24 i Allmänt,

Har inte sovit så många timmar i natt som jag önskar att jag hade. Var tvungen att gå upp strax innan 9 för att åka till SÖS. Väl där fick vi vänta typ en halv timme innan vi fick prata med läkaren. Fick det beskedet vi hade anat. Nu ska jag bara acceptera och hantera. Jag kan berätta allt om det senare någon gång, om några månader eller så. 

Är nu hos Elina. Elina, Jocke och Leah är på någon check up tror jag, så jag är barnvakt en stund. Vi har varit i parken och lekt. Väldigt skönt väder, inte för kallt men tillräckligt för att mysa ner sig i en jacka och halsduk. Nu spelar barnen monopol.
Ikväll ska jag äta middag med mamma, pappa och Stoffe innan jag drar ut med Hannah på kvälls promenad. Prata ut. (: 


I'm under this umbrella and I'm screaming your name

Publicerad 2013-10-30 00:04:22 i Allmänt,

Idag åkte jag in till stan med Sofie för att köpa grejer till Halloween. Sara ska nämligen ha en halloween fest som vi såklart ska på. Vi var inne i stan i över tre timmar. Jag köpte lite andra grejer också, kan visa i ett inlägg senare kanske + lite grejer jag köpte för någon vecka sen. 
 
När jag kom hem chillade jag mest. Kollade runt på internet och så. Nyss råkade jag tappa en vas med stenar i när jag skulle dra ner persienerna.. Det lät ju inte lite högt -.- Sen var jag tvungen att städa upp allt så tyst som möjligt också. Kunde inte städa upp allt men får göra det imorn.
 
Ska upp tidigt imorn för att åka till någon läkare på sös sååå borde sova snart. Gnatt peeps
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela