Cry your heart out

Publicerad 2013-09-26 15:40:57 i Allmänt,

Känns som att mycket har hänt sen senast jag blogga, fast ändå har det inte hänt sååå mycket. Bloggade ju för några dagar sen. Har spenderat största tiden i skolan. Sen på fritiden har jag träffat några kompisar. Igår var det en mäklare hos oss och värdera lägenheten. 

Idag har det varit en vanlig skoldag. Avslutade dock skoldagen men "orientering". Vi förberedde oss egentligen bara inför nästa vecka då vi ska orientera. Men vi gick runt och kolla på kartan osv. Så jävla kallt. Speciellt när vi stod uppe på hammarbybacken, blåste skit kallt.

Nu är jag på väg till gullmars för att möta Moa. Sen ska vi till Farsta (:


It's all part of my plan

Publicerad 2013-09-24 00:18:00 i Allmänt,

Började dagen med en röst lektion, vi hade typ högläsning av skräck historier. Jag mådde inge bra, så behövde inte läsa. Jag satt alltså bara och lyssna med en mysig fleece filt runt mig (: 
Sen fortsatte dagen med lunch, matte och historia. Efter det var jag näst intill död. Åkte bara hem och satte mig vid skrivbordet med datorn. Där har jag tillbringat min kväll. Har gjort skolgrejer, redigerat en video, fixat lite med musik osv.
 
Håller förresten på med en video som kommer vara väldigt kul för mina närmaste kompisar att se, kanske inte så mycket för er andra. Den är väldigt svår att redigera och jag vet redan nu att jag aldrig kommer bli nöjd.. Så får se vad som händer med den videon, kanske läggs upp men tvivlar på det. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela