Helgen på torpet

Publicerad 2014-08-31 21:43:34 i Allmänt,

Är nu hemma efter en mysigt helg på torpet. Mycket men ändå lite har vi gjort. Tex burit in ved i vedbon, lekt med barnen, spelat spel, ätit, tagit en kort promenad och umgåtts. Torpet har inge el eller vatten, så det var att spara batteriet på mobilen, gå på dass eller i skogen och tända ljus. Är väldigt ovan med dom omständigheterna men det var mysigt. 

Känns sisådär att komma tillbaka till skolan imorn efter den här helgen men det är bara bita ihop. Nästa helg stannar jag hemma i Stockholm, helgen efter åker jag nog bort igen dock. 

Nu ska jag och Adam äta djupfryst tårta (standard oss) och sen sova, godnatt.Fredag och helg

Publicerad 2014-08-29 21:42:18 i Allmänt,

Har spenderat senaste timmarna med att duscha, packa och städa lite. Ska snart bege mig mot Adam, imorgon åker vi med hans familj till deras torp och spenderar en natt där. Det ligger typ sjukt nära mitt landställe så kommer nog känna igen området. Jag är väldigt taggad på att åka iväg, även om det bara är i ungefär ett dygn, känns som det behövs.
 
Jag har haft en väldigt bra dag. Jag känner mig därför väldigt glad, har dock en stark känsla på att något kommer gå snett snart.. har extrem magont pga att jag är på helspänn konstant, lite därför jag är glad att vi åker iväg. Men försöker ändå njuta av att allt är lugnt just nu (: 
 
 
 

Barnvakt

Publicerad 2014-08-23 15:01:54 i Allmänt,

Jag sov hos Adam i natt. Vaknade runt 9 och gick upp, Adam skulle åka iväg och jag skulle vara barnvakt åt Ingemar. Så efter att Adam och Kenneth hade åkt satt jag med Julia och Ingemar i vardagsrummet och kolla på tv innan jag och Ingemar gick ner till parken så Julia kunde få plugga. Efter att vi hade varit ute i någon timme så började det regna så jag satte på regnskyddet på hans vagn och gick sen till ica och handlade innan vi gick tillbaka in. 
 
Jag och suttit inne i Adams rum med datorn i ca två timmar nu, har försökt hitta lite skoluppgifter som ska göras men verkar inte gå att hitta. Har även kollat på two and a half men och snackat i telefon med Sofie. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela