Senaste dagarna

Publicerad 2014-08-11 15:02:07 i Allmänt,

Har inte kunnat blogga senaste tiden, det är svårt att börja helt och sen klara av att skriva varje dag. Så kommer kanske vara lite segt nu i början. Blir nog bättre när skolan har börjar för då har man en slags rutin. 

I lördags var jag, Adam och Moa barnvakter till Moas små bröder. Sjukt gosiga och glada ungar. Efter det åkte jag och Adam hem och åt middag framför american pie sen somnade vi ganska så snabbt eftersom vi hade gått upp runt 8 den dagen. 

Igår kom Sofie över och vi tre bakade kladdkaka, den smakade sjukt mycket salt, vi hade inte ens haft i salt. Det var obehagligt äckligt. Ana kom över senare och vi chillade tills vi drog till Adam för att sen bege oss vidare till rålis. I rålis grillade vi med Markus och Julian. Det var sjukt mysigt, fast var näst intill helt död när jag och Adam tog bussen hem sen på kvällen. 

Och sen kommer vi till idag, hittils har vi kollat på breakfast club och typ tagit det mega lugnt. Men nu är vi påväg till stan för att möta Sofie och sen åka vidare till Vaxholm hem till Ana och spendera kvällen där (: 

Kände att det här inlägget blev väldigt rakt på och tråkigt. Men blir bättre sen, promise (: Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela