Nu bär det snart av

Publicerad 2014-02-24 08:09:09 i Allmänt,

Sitter nu på Arlanda och fikar med mamma, pappa, Tobbe och Anette. Mötte nyss Josefin, som jag har teater med i skolan. Helt sjukt att vi lyckas träffa på varandra här! Hon ska också till spanien, fast till fastlandet. 
 
Jag har sovit en timme i natt så är typ halvt sovande fortfarande. Förhoppningsvis får jag lite sömn på planet. Jag har oftast inte svårt för att somna i flygplan, bilar, tåg osv så hoppas på att det är lika lätt idag som alltid (: Ska i alla fall bli skönt att komma ner till värmen, är trött på kylan, riktigt trött.
 
Kommer inte kunna blogga, men jag vloggar varje dag! Och ni får se klippen när jag kommer hem, då jag inte kan uppladda där nere eftersom jag inte kommer ha wifi. Men ni får alla ha ett grymt lov, så hörs vi när jag kommer hem! 
 
Selfie på flygplatsen, looool 
 

Åka bort en stund

Publicerad 2014-02-21 11:16:06 i Allmänt,

På måndag åker jag till Lanzarote, vilket betyder: inget bloggande på ett tag. Men jag kommer vlogga under tiden som jag är där så när jag kommer hem kommer ni få vloggar (: Ska försöka hinna filma en main channel video också. Det här blev ett kort inlägg men ville bara informera er om vad som kommer hända. 
 
Lite random bilder med sofie som inte har något med inlägget att göra, But i dont careeeee
 
 

Föreställning om antiken

Publicerad 2014-02-19 20:59:47 i Allmänt,

Idag hade vi föreställning med teatern. Vi har jobbat med antika grekland senaste veckorna och idag var det föreställning. Jag var sjukt nervös eftersom att jag knappt kunde mina repliker, men det gick förvånansvärt bra. Nu kan vi släppa tråkiga antiken och gå vidare, men först sportlov! :D 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela