I've felt just like this before. There was another just like you.

Publicerad 2014-01-27 21:05:06 i Allmänt,

Hejj, måndag, ny vecka. No shit tho. 
 
Anyways, har varit i skolan idag. En helt vanlig måndag. Förutom typ en grej.. på historia lektionen. Jag fick sitta med några 2or och jobba, doock slutade det med vattenkrig mellan mig och Felix. Min lärare sa till mig att inte prata med killarna i 2an längre efter det, så, så fort han såg mig snacka med någon kille i 2an drog han bort mig därifrån hahah, så jävla skön lärare! Det måste jag faktiskt erkänna, nästan alla våra lärare är grymma!
 
Efter lektionerna hade jag kör och sen drog jag hem och käkade. Och nu FaceTimear jag med Sofie. Näst intill en vanlig måndag alltså, intressant! 
 
 

Some say this game is a joke well I hope they get it

Publicerad 2014-01-26 16:46:39 i Allmänt,

Hej världen... eller en väldigt liiiiiten del av världen. 
Idag har jag en riktigt lazy sunday. Vaknade sent, och låg kvar i sängen länge och smsade. Ringde sen Sofie och snackade med henne medan jag lagade pannkakor till frukost, svenska pannkakor idag. Så gott. Sen har jag spenderat dagen framför datorn och även städat. Håller på tvätta sängkläder också. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem, kan hända vilken sekund som helst (:
 
 
 

One on one or two

Publicerad 2014-01-26 01:59:44 i Allmänt,

Igår fick vi sluta tidigare från teatern, så jag kollade med min historia lärare om jag fick göra ett prov som jag missat och det gick bra, så gjorde provet och sen åkte jag, Sofie och Saga hem till mig. Philip, Moa, Anton och Aida kom över senare och vi fixade tacos till middag och hade sen en spelkväll. Aida, Philip och Saga åkte hem vid 12, Moa åkte vid 2. Anton och Sofie sov över. 
 
Idag vaknade jag av att Anton och Sofie försökte lura mig, but guess what... Dom lyckades inte, haha! Jag steg upp ganska snabbt och vi började fixa frukost, amerikanska pannkakor!!! Muuuums! 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela