Framme i Värmland

Publicerad 2014-07-31 17:18:45 i Allmänt,

Nu är vi här. Solen lyser på det gröna gräset och träden svajar i vinden. Det är sådär lagom varmt. Platsen är sig lik, like grönare sen sist bara. Huset är fortfarande lika charmigt i dens flagnande vita färg, bara genom att glimta mot huset vet man att den har en historia att berätta, historian man slås av när man går innanför gråa trädörren. 
 
Det första vi gjorde efter att ha lämnat väskorna på vårt rum på övervåningen var att koka makaroner och steka halloumi, som blev lite fel, och skära sallad för att sen njuta av att det fyllde våra tomma magar. Sen bytte vi om och promenerade ner till sjön och tog ett dopp. Nu är vi tillbaka vid huset och sitter ute och njuter av solens strålar. 
 
 

Två timmar kvar till slutdestinationen

Publicerad 2014-07-31 10:35:51 i Allmänt,

Nu sitter vi på tåget mot Värmland. Vi körde på en mainstream och köpte starbucks, första gången för mig. Men vi har det mysigt, sitter och pratar samtidigt som kent spelas i hörlurarna. Vi pratar om allt vi ska göra på värmland, framför allt pratar vi om allt vi ska äta, haha. 
 
 

Mot en helg i Värmland

Publicerad 2014-07-30 16:47:49 i Allmänt,

Känns som jag rest sjukt mycket senaste tiden och nu är det dags igen. Den här gången blir det till värmland med min bästavän. Vi kommer vara där under helgen bara. Tar tåget från centralen imorn strax innan tio på förmiddagen. Jag håller på packa just nu, har gått väldigt snabbt den här gången. Tror jag har en väldigt effektiv dag. 
 
Jag har i alla fall varit där en gång tidigare och det var i påskas, remember? Ungefär då jag slutade blogga haha. Men nu är det sommar och vi ska dit igen. Kommer defintivt blogga därifrån för jag kommer ta en massa bilder. Är otroligt taggad på att åka dit, speciellt eftersom att jag åker dit med Sofie och vi får äntligen tid tillsammans. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela