Egentid

Publicerad 2014-09-29 21:19:52 i Allmänt,

Ska ha lite egentid för första gången på ganska så länge. Så sitter i fönstret med tända ljus redo att fixa naglarna. Det är verkligen dags att göra det, verkligen. Har haft panik över att jag inte hunnit göra det och varje gång jag har haft lite tid över så har jag glömt eller inte orkat. Men nu fan.
 
 

Yellow på ett silverarmband.

Publicerad 2014-09-29 20:10:14 i Allmänt,

Jag gav Adams hans födelsedagspresent strax efter att klockan slog tolv, alltså inom dom första minuterna av hans födelsedag. Jag sträckte fram ett grönt litet paket med ett hjärta på. I paketet var det en svart ask med guldfyndslogga på. Han öppnade asken och såg det silvriga armbandet men "Yellow" ingraverat. Första orden han yttrade var "det står yellow", sen gav han mig armbandet så jag kunde sätta det runt hans arm. När jag hade gjort det sträckte han ut armarna och gav mig en lång varm kram. Lyckan jag kände i den stunden var helt obeskrivlig, får rysningar bara jag tänker på det. 
 
Är otroligt tacksam att jag har Adam i mitt liv. Han gör mina dagar ljusare och mina nätter varmare. Jag vill aldrig behöva leva utan den känslan han ger mig. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela