"Saknar du Sofie?"

Publicerad 2014-09-02 22:44:22 i Allmänt,

Varje dag i skolan får jag frågan om jag saknar Sofie, jag gör det lätt för mig och skämtar bort frågan varje gång. Min fråga nu till dom som frågar är: vad tror du? 

Min bästastevän, som jag träffat näst intill varje dag sen första gången jag såg henne, har bytt skola vilket betyder att jag inte längre kan träffa henne varje dag. Vi båda tycker det är jobbigt men jag minns första gången hon nämnde det. Vi satt ensamma i ett rum i skolan efter att något hade hänt (minns inte exakt vad). Jag vände min blick mot henne och berättade att jag kanske skulle hoppa av gymnasiet, hon andades då ut och berättade att hon hade pratat med sina föräldrar om att byta. När hon nämnde det så var det en självklarhet för mig att hon skulle göra det. Jag visste att hon behövde det. 

När jag är i skolan försöker jag att inte tänka så mycket på det, men det är jobbigt att inte kunna springa till min bästavän så fort "den snygga killen från plan 2 tittade på mig" eller "tjejen som alltid bitchblickar mig hälsade på mig idag" eller bara "jag är kissnödig". Det är klart att jag saknar att kunna göra det, men som det är nu är ändå rätt, det är så här det ska vara. Vi klarar oss. Hon är fortfarande min bästa vän. 

Så som svar på era frågor om jag saknar henne: ja det gör jag, men skulle inte vilja ha det på något annat sätt.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela